Bedrijfsadvies

 

Coaching

 

 

 

Dankzij coaching het geheim van succes en geluk achterhalen

 

Geheimhouding is een van mijn kernwaarden. Toch is er een geheim dat ik graag met iedereen deel: het geheim van succes en geluk. Ik werkte als directeur en interim-manager en ontdekte waarom sommige mensen succesvol zijn en andere mensen niet. Dit geheim deel ik graag.

 

Succesvol zijn kun je leren

Succes is geen kwestie van geluk. Het is een kwestie van hard en smart werken. Ik leer je hoe je succes naar je hand kunt zetten. Stapsgewijs leg ik uit hoe je niet alleen succesvoller maar ook gelukkiger wordt. Want de aanname dat succesvolle mensen per definitie gelukkig zijn klopt niet.

 

Een tipje van de sluier

 

Nieuwsgierig geworden? Dan licht ik vast een tipje van de sluier op. Tijdens mijn werk als manager zag ik veel mensen heel hard werken. Toch was dit niet de sleutel tot succes. Verwachtingen creëren bleek de truc te zijn. Maak je ze consequent waar en overtref je ze dan is de kans groot dat je als succesvol gezien wordt.


 

Bedrijfsadvies

 

 

 

 

Bepaal je koers met een effectief bedrijfsadvies

 

 

Veel ondernemers in het midden- en kleinbedrijf staan voor grote uitdagingen. Er spelen dagelijks allerlei vraagstukken op verschillende beleidsterreinen. Niet alleen financieel maar ook commercieel, organisatorisch en strategisch. Op deze deelvlakken zijn weliswaar specialisten actief in de adviesmarkt, die overzien echter niet altijd de gehele materie.

 

Breng lijn aan in je werk en leven

Samen met jou bekijk ik in welke groeifase jouw bedrijf zich bevindt en of dat wenselijk is. Ik ben in staat om complexe vragen simpel te maken en je te voorzien van waardevolle praktische tips voor de nabije en de verre toekomst. Mijn opdrachtgevers kiezen voor mij vanwege mijn creatieve en praktische benadering van complexe organisatiekundige en bedrijfskundige vraagstukken.

 

 


Contact

 

Spreekt het bovenstaande je aan bel of mail mij dan gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Belangrijk daarbij is of je elkaar kan aanvoelen en aanvullen. Het eerste gesprek is altijd gratis en vervolgens reken ik € 50,- per uur. Zo dan is dat ook alvast duidelijk.

 

Telefoon 06 53 195 820

e-mail: wim@blansjaar.nl